Новият вратар на Левски Георги Георгиев направи първа тренировка със

...
Новият вратар на Левски Георги Георгиев направи първа тренировка със
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Не мога да имам колебания, когато става въпрос за родния ми отбор

Новият вратар на Левски Георги Георгиев направи първа подготовка със " сините ", след което даде първото си изявление пред клубната телевизия на клуба.

" След 14 годишно спиране отново се завръщам в Левски. Искам да изкажа огромни благодарности към жена ми, към управлението на футболен клуб Славия, благодаря на господин Стефанов и на футболен клуб Левски, че ми дава тази опция. За 2-3 часа се случиха безусловно всички неща. Не мога да имам никакви съмнения, когато става въпрос за родния ми тим. Аз не мога да кажа, че съм бил настрана от тима. Следял съм всичко, което се случва в Левски “, съобщи вратарят.
" Познавам се с множеството момчета. Абсолютно всичко е обикновено. Надявам се всичко да е наред и всеки да демонстрира положителни игри. От нас е ясно какво се желае – работа. Ако всеки един от нас е безрезервен на подготовка, резултатите ще дойдат. Надявам се да се вземат три точки подплатени с добра игра, с цел да може клубът да гони своите цели “, добави новото попълнение на Левски. Надявам се, колкото се може повече хора да дойдат на " Герена ". Хората демонстрират какво значи Левски за тях ", сподели още Георги Георгиев. efbet Лига 23 кръг, неделя 1 март  Левски 14:15предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР