Новият водещ на ВИП Брадър Азис все още дължи 400

...
Новият водещ на ВИП Брадър Азис все още дължи 400
Коментари Харесай

Азис дължи 400 бона данъци

Новият водещ на ВИП Брадър Азис към момента дължи 400 000 лв. налози. Това е сумата, с която артистът е останал да виси на бюджета, откакто данъчните продадоха жилището му в „ Манастирски ливади “ за към 265000 лв.. Дългът е открит при проверка, която посочила, че Азис няма регистрация по Данък добавена стойност, каквато е трябвало да направи, откакто приходите му от самостоятелна активност надвишават 50 бона, написа „ Телеграф “. Азис опита да избави жилището си, като го трансферира на майката на детето си, само че данъчните обориха тази договорка.

Отделно хонорарите на Азис минавали през компания, в която не попада името му, по този начин било контрактувано и възнаграждението му от Брадъра. Заради нежеланието му се издължи, данъчните са писали за подпомагане и до прокуратурата и ще употребяват всички законови способи да съберат дължимото.

Пълен игнор за Азис като водещ в Брадъра

Бившият мъж на Софи Маринова, Дачо, който е неин доведен наследник пък преметнал чичо си с 300 бона. Дачо врътнал измамата предходната година и се покрил в чужбина. Ужиленият Данаил Петров е брат на бащата на Дачо. След тежка злополука в Италия, която го приковала в инвалидна количка той получил впечатляващото обезщетение от 500 000 евро от италиански осигурител.

Азис снима Цветана Манева в новия си клип

Като се върнал в България с част от парите си купил бляскав „ Мерцедес “. Оказало се, че шофьорската му брошура е изтекла и тук на помощ се притекъл Дачо, който предиздвикал инвалида да подпише някакъв документ, с който да уреди нещата и да не разкарва болния си чичо до Враца. Взел и персоналната му карта, която върнал след по-малко от час. Не след дълго чичото схванал, че банковата му сметка е олекнала с 300 000 лв.. Междувременно от вкъщи му липсващ и кг злато, само че полицията по този начин и не съумяла да открие крадеца, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР