Новият водещ на вечерното шоу на бТВ Николаос Цитиридис празнува

...
Новият водещ на вечерното шоу на бТВ Николаос Цитиридис празнува
Коментари Харесай

Новата тв звезда Николаос празнува рожден ден

Новият водещ на вечерното шоу на бТВ Николаос Цитиридис чества през днешния ден рожден ден. Новоизгрялата звезда в родния ефир става посреща 26-тата си година.

От екипа на шоуто побързаха да му честитят във фейсбук празника. В мнения пък стотици почитатели към този момент изрекоха пожеланията си за здраве и триумфи към младия водещ.

Николаос се трансформира в новата телевизионна сензация. Той към този момент записа зад тила си пет излъчвания и показа, че най-страшното е минало. БТВ избра младежът за своя нов водещ на мястото на легендата Слави Трифонов и впрегна съществени старания, с цел да популяризира новия си артикул. "Шоуто на Николаос Цитиридис " стартира в 22.30 ч. и е до 23.30 ч. и може да ви наподобява на "Шоуто на Слави ", само че това е единствено видимо. Като някогашен публицист и стенд ъп комеди артист Николаос внася доста по-забавен комизъм, умее да задържа вниманието на феновете и към този момент впечатлява с подбора на гостите си, които пък описват забавни истории и разкриват пикантерии към живота си.

BTV разкри новия водещ на мястото на Слави Трифонов

След дълго очакване и огромни догадки на 22 януари bTV най-сетне разкри името на водещия на новото вечерно предаване. Самият Николаос показа, че му е било доста мъчно да резервира тайните и да не я споделя даже на своите близки. След появяването на огромния екран, за Цитиридис започнаха да пишат всички медии. Вече има интерес и към персоналния му живот, като даже се появяват информации за това какъв е хонорарът му.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР