Новият водещ и новото вечерно шоу вече са факт в

...
Новият водещ и новото вечерно шоу вече са факт в
Коментари Харесай

Ето с какви първи думи Цитиридис откри новото вечерно шоу!

Новият водещ и новото вечерно шоу към този момент са факт в ефира. Името на Николаос Цитиридис може и да е мъчно за изговаряне, само че дава поръчка, че ще се запомни.

Първото предаване започва броени дни, откакто Николаос беше разгласен за титуляр на вечерния праймтайм, само че все пак мрежата към този момент е цялостна с майтапи по негов адрес:

„ Най-после грък да пристигна у нас, все ние - у тях “, „ Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши “, Не го знам кой е този Индивидис “ и „ Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, но най-малко да си беше сменил името този човек, в случай че живее 20 години тук! “ са единствено част от колоритните смешки по адрес на водещия.

Наричат го още „ Сиктиридис “ и „ Цикатридинис Супозиторис “. Може би по тази причина и той реши да се пошегува със себе си и откри шоуто по този начин:
„ Еееее,…добър вецер, споделя се Ниоколаос Теодорос Илиас Цитиридис, желае благодари на ебитиви, це ми разреши приказва смески по тв приемник и да бъда лице на шоу. Първа моя хумореска за вецерта е, …. Аз изобщо не приказвам по този метод.
Добър вечер и добре пристигнали в Шоуто на Николаос Цитиридис “.

В първите минути на предаването Цитиридис не се спря с майтапите по собствен адрес.

„ bTV постоянно са били дръзки. Продуцентите първо измислили името "Шоуто на Николаос Цитиридис ". Направили лого с това име, изпринтирали фланелки с логото и чак по-късно почнали да търсят водещ.

И кастингът протекъл по този начин:
„ Как се казвате? “
„ Любо Жечев “.
„ Довиждане. Ще ви се „ обадим “. Следващият, апелирам! Вашето име? “
„ Башар Рахал “.
„ Еми, съвсем. На косъм! Следващият апелирам! “
„ Извинявайте, аз единствено нещо да запитвам “.
„ Как се казваш? “
„ Николаос Цитиридис! “
„ Нает си! “

„ Знам, че мъчно ще свикнете с това име. На мен самия ми лиши доста време, до момента в който се науча да го произнасям, призна Цитиридис и добави: „ И тъй като нямаме краварка, която да стои в левия ъгъл, там сме поставили името на шоуто да си го четете и да го запомните “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР