Новият вицепремиер ще работи за повишаване на доходитеПриоритет на новия

...
Новият вицепремиер ще работи за повишаване на доходитеПриоритет на новия
Коментари Харесай

Марияна Николова ще работи за повишаване на доходите, но помоли за отсрочка да навлезе в работата

Новият вицепремиер ще работи за повишение на приходите Приоритет на новия вицепремиер Марияна Николова ще бъде повишение на приходите . В коридорите на Народното събрание тя помоли за седмица-две пролонгация, с цел да навлезе в работата. Николова изясни още, че не знае дали ресорът ще остане със същите пълномощията, тъй като това решение било на премиера Бойко Борисов.



" Един виновен пост, който изисква продължение на започнатото по повод линията на управническата стратегия на държавното управление, а също по този начин повишение приходите на популацията - това са мои цели, към които ще се стремя ", съобщи пред Николова след избора й от Народното събрание.
 
Работата ми като вицепремиер ще бъде ориентирана към съответното осъществяване на програмата на държавното управление и на целите в съдружното съглашение, уточни още тя.

" Ресорът на отговорност на досегашния вицепремиер беше доста виновен, това са доста министерства, държавни организации. Аз не зная дали той ще бъде доказан или променен, това е прерогатив на министър-председателя да реши ", сподели Николова. Тя уточни, че тематики от голяма важност за нея са опазването на здравето и децата. Интерес за мен съставляват и децата, те са нашето злато, разяснява Марияна Николова.

Марияна Николова е новият вицепремиер на мястото на подалия оставка Валери Симеонов . Парламентът утвърди освобождението на Симеонов и избирането на Николова.-->

Новият вицепремиер беше конкретизиран на близо 9-часов съдружен съвет през вчерашния ден. Днес със 116 гласа " за ", 62-ма " срещу " и без нито един " въздържал се " Народното събрание утвърди новия вицепремиер , отговарящ за икономическата и демографската политика.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР