Новият VIP сезон на риалити легендата Big Brother започва след

...
Новият VIP сезон на риалити легендата Big Brother започва след
Коментари Харесай

Защо не знаем нищо за новия сезон на VIP Brother

Новият VIP сезон на риалити легендата Big Brother стартира след броени дни. Все още не знаем обаче какво ще се случва в най-известната краткотрайна квартира у нас и кой, в действителност, ще я населява под ярката светлина на прожекторите. Виждали ли сме същински матриархат? Съществува ли той въобще? Илюзия ли е цялостната власт на дамите или действителност, с която светът последователно се постанова да привиква?

На 10 септември от 20.00 ч. по NOVA стартира новият сезон на риалити шоуто VIP Brother. Той е 10-и подред в историята на VIP формата у нас и 22-ри в историята на Big Brother в България. Предаване без аналог в провокацията по едно и също време към фенове и участници, и този път ще вдигне високо летвата пред всеки, който желае вечно да потвърди, че е роден звезда от последно потомство.

Защо към момента не знаем нищо за идния старт? Въпрос, който стои пред самия Big Brother от началото на шоуто в българския ефирен ефир - да кажа или да не кажа? И въпреки че преди старта на всеки сезон, осведомителното напрежение е огромно, а новините - малко, в риалити шоуто са взели участие едни от най-известните българи, а някои от тях са били и огромните му спечелили - Станка Златева, Орлин Павлов, а също Деси Слава, Део, Миглена Ангелова, Влади Въргала, Константин.

VIP Brother е най-популярният и несъмнено най-коментираният ефирен формат за звезди у нас. Извън телевизионния ефир, където безапелационно води пред своите съперници, той сътвори феномена “не съм го гледал, само че знам всичко за него”.

Интригата в 10-ия му сезон ще се върти към една от най-актуалните световни тематики сега - жената-царица. Жената, която господства. Жената, която съумява. Жената - такава, каквато светът не я виждал до момента.

Каква или коя е тази жена, има ли мъжки функции в нейната богата галактика и в случай че да - какви са те, следва да разберем във VIP Brother 2018: Женско царство от 10 септември в 20.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР