Новият видеоклип на певицата Мариана Попова "Две хубави очи" по

...
Новият видеоклип на певицата Мариана Попова "Две хубави очи" по
Коментари Харесай

Плашат Мариана Попова със съд заради крадени кадри

Новият видеоклип на певицата Мариана Попова "Две хубави очи " по текста на Пейо Яворов, възпламени не е един и два абсурда. В изявление за Би Ти Ви Попова съобщи, че това може да е последната й ария, тъй като е отвратена от пошлостта и бездарието в музикалната колегия, само че не назова нито едно име на собствен несръчен сътрудник. Дни по-късно, в изявление за Нова, тя не повтори заканата си да спре да пее, тъй като се забърква с нов проблем.



В клипа на "Две хубави очи ", в което взе участие и обичаният на изпълнителката Веселин Плачков, са употребявани фрагменти от кино лентата „ Дамасцена”. Режисьорът Тодор Анастасов алармира във Facebook страницата на предаването "На кафе ", че това е станало без негово единодушие. "Според контракта ми на режисьор на кино лентата всяко потребление на фрагменти на снимания материал отвън кино лентата става с мое единодушие - такова аз не съм давал. Показването на клипа ще е нелегално и подсъдно ", написа Анастасов.По-късно той похвали Нова телевизия, защото оттова реагирали доста бързо и не излъчили клипа.

Попова обаче не остана длъжна на режисьора и написа във Facebook: „ Да създадеш хубост и да я хвърлиш в мръсотията на общество с сменена ценностна система, да е значима единствено клюката и евтиното мятане на обвинявания, да се измислят свободни съчинения от съмнителни персони. Благодаря на всички чисти и положителни хора, които застанаха до нас и схващат смисъла!....всичко друго е зло, само че единствено по този начин можем да отличим положителното!”,отсече певицата, която се похвали, че клипът на „ Две хубави очи” има 50 000 гледания до петък заран.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР