Новият вариант от Южна Африка - Омикрон, е доста по-заразен,

...
Новият вариант от Южна Африка - Омикрон, е доста по-заразен,
Коментари Харесай

Иван Маджаров: Задължителната ваксинация не е здравна тема

Новият вид от Южна Африка - Омикрон, е много по-заразен, само че протича по-леко . Ще пристигна миг, в който човечеството ще живее с новите разновидности като с лека хрема . Това съобщи ръководителят на Българския лекарски съюз (БЛС) доктор Иван Маджаров пред Българска национална телевизия.

По отношение на въвеждането на наложителното имунизиране, Маджаров посочи, че този въпрос не стои на дневен ред в България . Добре е хората да бъдат имунизирани срещу грип, по този начин и за нещо, което не е наложително. Най-лесно е да се приложи наложителното, само че това е най-краткият път към нещо, което не е в региона на здравната тематика , акцентира Маджаров.
 Българка в ЮАР: В Европа има повече случаи на Омикрон, в сравнение с тук
Българка в ЮАР: В Европа има повече случаи на Омикрон, в сравнение с тук

Там към 70% от възрастните хора са имунизирани, по-младите - не

Той добави, че на практика определянето на коронавирус лечебни заведения няма по какъв начин да стане. " Ако имаме една болница за ковид, това значи ли, че ще приема заболели от цялата страна ? Това няма по какъв начин да се случи ", уточни Маджаров.

По думите му незабавната помощ, която всеки един от нас посещава, е лицето на всяка една страна . Не е загадка, че в България незабавната помощ е много изостанала. Дано прогнозите за икономическото развиване на страната да обезпечат незабавните браншове в страната, настоя Маджаров.
 Ива Христова: Ваксините ще работят против
Ива Христова: Ваксините ще работят против " Омикрон "

Още е рано да се приказва за пета вълна на ковид

Той означи, че развитите страни са изготвили различен механизъм за развиване на незабавната помощ. Производството на лекари е муден развой, само че с добре готови парамедици всичко се случва много по-бързо , сподели доктор Маджаров.

Той счита, че през тази година могат да се създадат първите стъпки към изместването на тежестта на финансирането на доболничната помощ, повишението на цените на амбулаторните процедури и повишение на цените на интензивните грижи .
 Кацаров желае да знае за какво не са изплатени парите за първа линия в незабавна помощ във Видин
Кацаров желае да знае за какво не са изплатени парите за първа линия в незабавна помощ във Видин

Няма съображение да не бъдат изплатени възнагражденията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР