Новият в ЦСКА Стефано Белтраме е със сърдечна операция от

...
Новият в ЦСКА Стефано Белтраме е със сърдечна операция от
Коментари Харесай

Новият в ЦСКА със сърдечна операция, отборът чака двама нови

Новият в ЦСКА Стефано Белтраме е със сърдечна интервенция от предишното лято, когато му била открита аритмия. Това признава самият той. “Тази вест просто ме отчая. Точно преодолях една травма и пристигна този стрес. Но в този момент съм добре и нямам самообладание да се върна на терена”, споделя Стефано след интервенцията. Въпреки това този сезон той е записал единствено 14 дуела, и то в серия D, като е вкарал единствено един гол, без да запише жълт картон или асистенция. Иначе Белграме от втория опит идва в ЦСКА. Той бе спряган и преди време, само че избра да отиде в холандския Ден Бош, продължава с информацията "24 часа ".

“Благодаря на “Ювентус” за последните 9 години. Но в този момент - хайде ЦСКА”, написа Стефано в обществените мрежи.

Според италианската телевизия “Sky” заплатата на Белтраме ще е фантастичните за България 1,5 млн. евро на сезон. Това обаче надали е правилно, откакто други източници настояват, че договорът му е за 6 месеца плюс година и половина. Ако обаче изказванието е правилно, то халфът става най-скъпоплатеният състезател в родното състезание. Любимата позиция на Белтраме е зад нападателя, като там се чувствал най-добре. Той обаче може да играе и на върха на офанзивата.

До часове ще бъдат оповестени най-малко още два прехвърлянето в ЦСКА. Търси се незабавно десен бранител, откакто Пламен Гълъбов бе изработен за смях против Нюрнберг и най-малко още едно крило. Дъмфърмлин Атлетик” и Сейнт Мирън пък били подготвени да предложат контракт на Тони Уот.

Централният нападател изрично отхвърли да се върне в ЦСКА и се чака да разтрогне контракта си по взаимно единодушие до края на месеца. Уот изигра 17 мача за ЦСКА, само че влизаше основно като запаса и не впечатли изключително с представянето си в Борисовата градина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР