Новият участник в риалити формата Шеф под прикритие“ е Петър

...
Новият участник в риалити формата Шеф под прикритие“ е Петър
Коментари Харесай

Собственик на известна марка за спортни облекла става „Шеф под прикритие“

Новият участник в риалити формата „ Шеф под прикритие “ е Петър Делев, съсобственик и шеф на FLAIR - новаторска и бързоразвиваща се компания, предлагаща необятна гама висококачествени спортни дрехи и аксесоари.
Петър е роден в Димитровград и дете оказва помощ в магазина на родителите си. През 2006-та година, до момента в който към момента е студент отваря първия си аутлет магазин за спортни облекла, инвестирайки 5000 лева в зареждане на стока. Постепенно активността му се разраства, а с това идва и желанието за разширение на асортимента артикули и аксесоари, които предлага марката.
За да ревизира от вътрешната страна по какъв начин се съблюдават работните стандарти, Петър се подлага на цялостна смяна и изследва протичането на процесите от производството на продуктите до продажбата им в другите градове. Легендата за прикритието му е, че той е Манол Христов - участник в ефирен формат „ Мъже против дами “, а чиновниците би трябвало да му оказват помощ да стане най-хубавият продавач-консултант.
 Петър Делев NOVA
В първия ден от вълнуващото тестване, Петър посещава обект в столичен мол. Там той е посрещнат и търпеливо образовам от Петя, която му разпорежда първата значима, само че лесна задача като за новобранец. Мениджърският взор не пропуща да означи както позитивите, по този начин и пропуските в работния развой.-->
През втория ден от прикритието си, шефът посещава новооткрит магазин във Враца, където е посрещнат от новата служителка – Надя. Въпреки провокациите от страна на непохватния новобранец, дамата резервира успокоение. Петър е впечатлен от старанието на младата дама, само че какво съумява да притегли вниманието му?

 компания NOVA
След тайната „ ревизия “ във Враца, съсобственикът на спортната марка се насочва към Стара Загора, където е впечатлен от замаха, с който работи личният състав в магазина. За да е сигурен, че работата се прави качествено, Петър навлиза и в производството, където е разтресен от персоналната история на дългогодишната и лоялна служителка Мая.

Защо шефът вика в офиса си всички чиновници, взели участие в образованието на Манол Христов? Какво е подготвил Петър Делев за отдадените служащи, вижте в новия епизод на третия сезон на „ Шеф под прикритие “ на 21 януари от 21.00 ч. единствено по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР