Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари индикира, че смята да

...
Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари индикира, че смята да
Коментари Харесай

Сари нареди Дълглас и Дибала до CR7, остана уклончив за Ел Пипита

Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари посочва, че счита да задържи атакуващите футболисти Дъглас Коста и Пауло Дибала в своя отбор през сезон 2018/2019. Италианецът смята двамата за основни играчи в своите проекти, до момента в който в същото време отхвърли да удостовери дали Гонсало Игуаин има място в проектите му.

Днес 60-годишният експерт беше показан като ментор на „ бианконерите”, а брифингът с медиите покри серия от тематики, до момента в който италианецът се приготвя за живота отпред на локалния футболен хегемон. Говорейки за главните фигури в тима, Сари сподели, че подрежда другояче нарочените от пресата за прехвърляния Дъглас Коста и Дибала, ще попаднат в групата, с която той ще разиска новите си хрумвания. „ Когато разполагаш с футболист, талантлив с качествата на Кристиано или Пауло, можеш да го пуснеш във всяка роля. Единственото, което се трансформира, е интерпретацията на тази роля”, съобщи треньорът.

„ Най-вероятно ще приказвам с двама-трима футболисти преди началото на сезона, с цел да споделя концепциите си, да ги сравня с техните и да схвана какво мислят те. Трябва да стартираш с надарените футболисти, които могат да създадат разликата като Кристиано, Пауло и Дъглас, след което ще градиш тима към тях.”

„ Игуаин? Знаете, че съм доста завързан към Игуаин, всички сте наясно. Всичко обаче зависи от него. Ще се вслушам доста в клуба, който познава футболистите по-добре от мен, тъй като би било липса на почитание да натрапвам личното си мнение. Игуаин е футболист на Юве и когато се върне, ще си поговорим. Гонсало е нападател, който има техническите характерности, с цел да играе с всеки”, добави Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР