Новият треньор на Ягелония Ивайло Петев даде интервю пред Przeglad

...
Новият треньор на Ягелония Ивайло Петев даде интервю пред Przeglad
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Два пъти отказвах на Левски

Новият треньор на Ягелония Ивайло Петев даде изявление пред " Przeglad sportowy ". Той бе върнат на случая с почитателите на Левски през октомври 2013 година. Тогава експертът бе без дрехи от ентусиастите на представянето си, което го принуди да напусне.

Петев разкрива, че по-късно два пъти е бил издирван от управлението на Левски, само че е отклонил предложенията им.

" Не желая да се връщам към тази ш....а преживелица. Ще ви разкрия обаче нещо друго. След това от Левски ме търсиха още два пъти, тъй като желаеха да се върна и да поема тима. Първо ме потърсиха една година по-късно, а след половин година - отново. Много държаха на мен. След тази преживелица обаче нямаше по какъв начин да се върна и да работя в този клуб ", съобщи Петев.

Той приказва и за престоя си в Омония. " Излезе изявление, което не бях давал. След този случай станах много мнителен. Дори имаше дълги интервали, в които избягвах медиите. Истината е, че нямах проблем за моето изявление. В началото се подвигна много звук, само че след месец всичко утихна. "

" За пръв път слушам, че съм бил един от най-лошите селекционери на България. Статистиката ми не бе толкоз неприятна - пет победи, два равни и шест загуби. Дори не бях уволнен. Просто аз отидох в един миг и споделих, че не можем да продължаваме по този начин. Помните оня страховит тим от началото на 90-те години, само че в един миг просто спряхме да произвеждаме положителни играчи ", съобщи още Петев, представен от " Меридиан мач ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР