Новият треньор на вратарите в Лудогорец - Здравко Здравков коментира

...
Новият треньор на вратарите в Лудогорец - Здравко Здравков коментира
Коментари Харесай

Здравко Здравков: Има неяснота с вратарите

Новият треньор на вратарите в Лудогорец - Здравко Здравков разяснява обстановката с вратарския пост в Лудогорец, за който той ще се грижи в подготвителния развой. Здравков показа упованията си преди заминаването на “орлите” за Турция, където Лудогорец ще се приготвя през зимата.
 Лудогорец отпътува за Анталия @@@

“Нова конюнктура след дълго неявяване от България. Трябва да се приспособявам бързо. Очакванията са огромни. Това е едно от дребното ми изявленията. Смятам, че не аз съм звездата. Има хора, които би трябвало да блестят на терена. Аз би трябвало да приказвам с резултати и положителни игри на моите играчи. Неясна е обстановката с играчите, с които ще стартираме шампионата. Знаете, че има спекулации за продажби и покупки. Следващите няколко дни ще стане ясно какво ще се случи и ще взимам решение на момента. Все още не съм се срещнал с някои от вратарите”, стартира Здравков.
 Лудогорец отпътува за Анталия @@@

“Ще се срещнем непосредствено в Турция и се надявам, че ще се приспособяваме бързо. Няма формула, по която да се работи. При вратарите би трябвало да има самостоятелен метод и доста логика на психиката. Вратарите би трябвало да се приспособяват към модерния футбол. В подобен клуб се чакат резултати. Смятам, че всички сътрудници се стараят и дават най-хубавото от себе си. Работя съвсем непрекъснато и премислям какво ще върша. Смея да настоявам, че съм сполучлив треньор и се надявам да продължа по този начин. Факт е, че последните месеци равнището на вратарите в “А” група е занижено, което значи, че някъде се бърка”, приключи треньорът на вратарите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР