Новият треньор на ЦСКА-София Бруно Акрапович ще заложи на агресивен

...
Новият треньор на ЦСКА-София Бруно Акрапович ще заложи на агресивен
Коментари Харесай

Акрапович иска голяма агресия от "ЦСКА-София" утре

Новият треньор на " ЦСКА-София " Бруно Акрапович ще заложи на нападателен жанр на игра в утрешното домакинство против швейцарския " Йънг Бойс " в група А на Лига Европа. Двубоят е от 19:55 ч. и ще се предава директно по bTV Action. Главен рефер ще е португалецът Фабио Верисимо.

" Шансовете са 50 на 50. Играем в София и ще се опитаме да създадем една атмосфера, която да не е приятна за съперника. Трябва да сме нападателни и да успеем да вземем точки. Работихме на това да изненадаме противника. Искам играчите да са нападателни и да имат огромно предпочитание. В този мач би трябвало да си оказват помощ едни на други. Да предизвикваме неточности в съперника. Трябва да оправим играта си в отбраната и да се възползваме от възможностите си ", съобщи Акрапович . Босненецът съжали, че дербито против " Левски " е било отсрочено, тъй като то е щяло да помогне на отбора му в подготовката за мача в Лига Европа.

Акрапович има много кадрови проблеми. Под въпрос са Жеферсон и Амос Юга, които са ходили незабавно да лекуват контузиите си в клиниката на фамозната сръбска лечителка Марияна Ковачевич в Белград. Със сигурност отпада Брадли Мазику, който е под карантина с COVID-19. Той ще бъде сменен от Петър Занев.

Босненският треньор даде да се разбере, че няма срещу. " Видях се към този момент два-три пъти с Алан Пардю. Човек с огромен опит и е доста положително, че е в клуба. Всеки знае, че е работил в едно от най-силните шампионати в света. Мога да науча доста от него, както и той от мен. Винаги съм отворен за положителна работа ", коментира Акрапович.

Малко преди него приказва и треньорът на " Йънг Бойс "  Херардо Сеоане . Той акцентира, че е фокусиран върху играта на своя отбор, не се интересува толкоз кой от футболистите на " ЦСКА-София " ще е подготвен за мача, както и, че не чака особена смяна в играта на българския отбор след идването на новия ментор. " При всички положения треньорът може да има въздействие, само че играчите остават същите. Единствено лицето на тима може да леко променено. Един съперник може да играе колкото му разреши съперникът. Ние желаеме да стартираме да се пазиме нападателно, само че и нападателно да разиграваме топката. Никога не подценяваме съперника, подхождаме с почит, само че желаеме да си наложим нашия жанр. Преди всичко се интересувам от моя тим. Зная сигурно кои играчи са рискови в офанзивната част. И на първо място знаем къде са нашите сили и тъкмо тях желаеме да използваме ", сподели Сеоане.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР