Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще трябва да

...
Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще трябва да
Коментари Харесай

Важни решения пред Ел Маестро в ЦСКА

Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще би трябвало да взима значими решения в навечерието на дебюта си. Той ще изведе отбора на следващия ден в реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите против Сепси в Румъния. Британецът ще опита да „ хвърли бомбата “ в конкуренцията и да отстрани противника, който завоюва с 2:0 посред „ Българска войска “. Двубоят на стадион „ Арена Сепси Оск “ стартира в 20:00 часа и ще бъде излъчен директно по Диема Спорт. Може да го наблюдавате и на NOVSPORT.COM.

Британският експерт към момента умува за схемата на игра. Под управлението на Саша Илич армейците действаха с тактичност 3-5-2 в последните си два мача. Ходът на към този момент някогашния ментор бе малко неочакван, откакто по време на подготовката той бе сменил метода от предходната акция и залагаше на 4-1-4-1. Сега е допустимо Ел Маестро да не започва като „ слон в стъкларски магазин “ и най-малко за първия дуел да не пипа постройката. Но е изцяло допустимо и да я промени, тъй като в първия си престой на „ Армията “ ползваше режисура с четирима в защита.

Британецът ще има думата и при избор на нов капитан на състава, написа " Тема Спорт ". Както е известно, националът Иван Турицов бе разжалван от управлението на клуба, откакто влезе в препирня с почитатели след края на дуела с румънците на „ Армията “. През предишния сезон лентата бе и на ръцете на Юрген Матей и Амос Юга, само че в този момент те са контузени. Така че вариантите пред Ел Маестро са три – българинът Християн Петров, най-опитният при алените – Густаво Бусато, или най-силният футболист на тима от началото на годината – Тобиас Хайнц. Националът Петров е на 21 години, само че думата му не се чува в съблекалнята. Своето високо място в йерархията има Бусато, само че той направи груби неточности в първия конфликт със Сепси. Няма да е изненада, в случай че норвежецът Хайнц изведе ЦСКА с лентата на следващия ден.

При предходния престой на Нестол Ел Маестро на „ Армията ” капитан на тима беше Николай Бодуров, а в негово неявяване лентата носеше Рубен Пинто.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР