Новият треньор на Спортинг Лисабон Рубен Аморим прие предизвикателството, което

...
Новият треньор на Спортинг Лисабон Рубен Аморим прие предизвикателството, което
Коментари Харесай

Аморим застана начело на Спортинг и заяви: Знам, че само победата има значение

Новият треньор на Спортинг Лисабон Рубен Аморим одобри предизвикването, което го чака в проблематичния португалски клуб, откакто те заплатиха 10 милиона евро, с цел да го освободят от контракта му с Брага. Това трансформира Аморим в третия най-скъп треньор в историята след Андре Вияш Боаш и Брендън Роджърс.

Спортинг, който е печелил купа 18 пъти, е на четвърто място във краткотрайното класиране след 23 мача, изоставайки от водача Порто с 20 точки. Бившият отбор на Аморим е трети и единствено на четири точки от "лисабонските лъвове ".

Welcome, Rúben Amorim! pic.twitter.com/UKMvtOxujo
— Sporting CP_en (@SportingCP_en) March 5, 2020
"Знам, че това е голямо предизвикателство, само че в действителност имам вяра в този клуб и се надявам, че те имат вяра в мен. Знам какво значи Спортинг, без значение от неубедителното показване сега. Знам, че някои почитатели не имат вяра в мен и ще се опитам да ги убедя в противното, само че успеха е единственото нещо, което има значение във футбола ", съобщи 35-годишният Аморим, откакто стана четвъртия треньор, който пое управлението на Спортинг през този сезон.
Примейра лига 24 кръг, неделя 8 март  Спортинг Лисабон 19:30предстои  Авеш
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР