Новият треньор на ще дебютира официално днес от 15,45 часа

...
Новият треньор на ще дебютира официално днес от 15,45 часа
Коментари Харесай

Бруно Акрапович повежда ЦСКА-София към Купата

Новият треньор на ще дебютира публично през днешния ден от 15,45 часа отпред на клуба от Борисовата градина в дуела от 1/16-финалите на обичания си шампионат за Купата на България против аматьорския Ботев Ихтиман.

Босненецът пое " алените " през седмицата, откакто напусна. Със " смърфовете " той завоюва две следващи национални купи и ще желае да прибави и трета.

За дебюта си Акрапович няма да разчита на доста от футболистите от титулярния състав на ЦСКА-София, които са ангажирани с националните тимове или пък се възвръщат от травми. Затова се чака през днешния ден на " Българска войска " да забележим пробен състав на " алените ", в който късмет за изява да получи и позабравеният нападател, който за последно игра против при започване на октомври.

В отбрана ще работят Гълъбов и Матей, а в случай че Акрапович се спре на обичаната си скица 3-5-2, то като трети защитник ще се появи. За средата на терена наставникът разполага с Тиаго, Белтраме и Санкаре, а изборът за фланговете също е богат. За офанзивата изборът е или.

Гостите вървят седми в Югозападната Трета лига. От Ботев се надяват да покажат положително лице на огромната сцена в центъра на столицата. След наказване в състава на треньора се завръща левия бек Илиев. В състава на гостите личат познати имена като Димитър Везалов и Атанас Курдов.

Феновете на ЦСКА-София се надяват на рутинна победа, която да даде добър старт на кариерата на Акрапович на " Българска войска ", който е претрупан с упования да върне трофея на " Българска войска ".

Вероятни сформира:

Ботев Ихтиман: Радев, Ангелов, Катранков, Везалов, Илиев, Велев, Гаврилов, Христов, Каптиев, Бахъров, Курдов.

ЦСКА-София: Евтимов, Жеферсон, Матей, Гълъбов, Вион, Кери, Тиаго, Санкаре, Синклеър, Соу, Юрич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР