Новият треньор на Сампдория Клаудио Раниери даде първата си преконференция

...
Новият треньор на Сампдория Клаудио Раниери даде първата си преконференция
Коментари Харесай

Раниери: Играчите трябва да са готови да умрат за Сампдория

Новият треньор на Сампдория Клаудио Раниери даде първата си преконференция след назначението му на поста.

"Искам да благодаря на президента Масимо Фереро, който ми дава тази невероятна опция - да повеждам толкоз именит клуб като Сампдория. Аз съм почитател на Рома, само че постоянно съм уважавал Самп. Бях доста благополучен, когато те победиха с купата. "

"Уважавам Ди Франческо и доста скърбя за него. Надявам се, че той ще откри своето ново предизвикателство. "

"Радвам се, че ще дебютирам против Рома, тимът на сърцето ми, навръх рождения ми ден. Но когато стъпим на терена към този момент няма обич, а единствено професионализъм ", съобщи Раниери.

"Ще бъда почтен и ще призная, че бях сюрпризиран от позвъняването на Сампдория. Претърпях интервенция на коляното, възстановявах се и не чаках това. Щастлив съм да съставлявам толкоз огромен клуб. Сигурен съм, че тимът не заслужава да бъде на последно място сега. "

"Футболистите са изгубили своята убеденост, само че аз имам вяра, че ще дойдат по-добри дни за нас. Играчите ми би трябвало да са подготвени да умрат за Сампдория. Аз би трябвало да избера единайсет, които са подготвени на всичко. Тактическата сграда не е от такова значение, употребявал съм всевъзможни схеми през годините ", добави Раниери.

Дебютът на експерта, отпред на отбора, ще бъде в неделя в дуела против Рома.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР