Новият треньор на Рома Жозе Моуриньо отново нападна ръководствата на

...
Новият треньор на Рома Жозе Моуриньо отново нападна ръководствата на
Коментари Харесай

Моуриньо в атака: Взех три купи и стигнах финал, но го определиха за бедствие

Новият треньор на Рома Жозе Моуриньо още веднъж атакува управленията на някои от някогашните си клубове.

„ Начело на Манчестър Юнайтед завоювах три трофея, само че това беше признато за злополучие. После с Тотнъм стигнах до край за Купата на лигата, който обаче не ми разрешиха да изиграя. Това също беше признато като злополучие. Това, което за мен споделят, че е злополучие, е триумф за други “, съобщи португалецът.

По време на първата му конференция в римския клуб публицист го накара да разяснява мнението на някои експерти, че той към този момент не е същият ментор като преди.

„ Няма какво да кажа. В последните ми три клуба станах първенец с Челси, взех три купи с Манчестър Юнайтед, стигнах край с Тотнъм, класирах се за Лига Европа. Пак споделям, че това, което за мен се води злополучие, други даже не са го реализирали. Но виновността е моя “, добави още Моуриньо.

José Mourinho: “I won three trophies at Manchester United and that was seen as a disaster. I reached a cup Final which I was not allowed to play at Tottenham, and that was seen as a disaster. What's a disaster for me is considered as a great success for others”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР