Новият треньор на ПСЖ Моурисио Почетино отказа да коментира интереса

...
Новият треньор на ПСЖ Моурисио Почетино отказа да коментира интереса
Коментари Харесай

Почетино коментира темата Меси и обясни кога е бил близо до привличането му

Новият треньор на ПСЖ Моурисио Почетино отхвърли да разяснява интереса на своя отбор към една от най-големите звезди в модерни футбол и негов съотечественик.

Аржентинският нападател, чийто контракт изтича в края на акцията, опита да напусне със свободен трансфер през предишното лято, когато това му бе отказано изрично, само че в този момент като че ли е по-близо от всеки път до разлъка с каталунците.

Все отново Почетино направи забавно разяснение за своя интерес към Меси и по какъв начин е бил напълно покрай привличането му още като ментор на.

“Меси в ПСЖ? Няма да разясня. Когато бях в Еспаньол и за мен бе фантазия да имам най-хубавите футболисти. Бяхме близо да вземем Меси в Еспаньол чартърен. Разговорите бяха напреднали и той бе покрай това да пристигна при нас, само че тогава направи доста мощен мач за трофея “Жоан Гампер” и това постави завършек на всичко.

След това сме се засичали през годините в Лондон и Италия, двамата споделяме любовта към Нюелс олд Бойс, откъдето сме тръгнали за футбола. Наясно съм какво се случва, виждам всички отбори от до, в днешно време би трябвало да имаш визия от всеки един тим. Наистина не желая да приказвам за Меси, тъй като всичко се раздухва в големи граници,” съобщи Почетино.
Лига 1 19 кръг, събота 9 януари  Пари Сен Жермен 3:0краен резулат  Брест
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР