Новият треньор на Милан Стефано Пиоли заяви, че пристрастията му

...
Новият треньор на Милан Стефано Пиоли заяви, че пристрастията му
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Пристрастията ми към Интер са в миналото

Новият треньор на Милан Стефано Пиоли съобщи, че пристрастията му към Интер са в предишното, а в този момент е по-възрастен и е експерт. Феновете на " росонерите " не одобриха добре назначението му на мястото на Марко Джампаоло, само че Пиоли показа, че това единствено му дава спомагателна мотивация.
 Официално: Стефано Пиоли е новият треньор на Милан
Официално: Стефано Пиоли е новият треньор на Милан

Феновете на " росонерите " недоволстват "

" Това е ново премеждие, което стартирам с огромен възторг. Знам, че това е огромен клуб, един от най-престижните в света. Играчите ни имат огромен капацитет и мисля, че ще свърша добра работа с тях. Уважавам всички почитатели, имат правото да ме подлагат на критика. Това обаче ми дава спомагателна мотивация. Пристрастията ми към Интер са в предишното. Имах ги като младеж, в този момент съм по-възрастен и съм експерт. Марко Джампаоло е отличен треньор, само че концепциите и методът му са разнообразни от моите. Искам да предам своите визии на тима допустимо най-бързо. Бих желал да играем положителен футбол, който футболистите ни да усещат като подобен. Принципите, които искам да наложа, са хрумвания, интензитет и храброст. Ще се приспособявам към играчите и качествата им. Целта ми е да подобря футболистите си.

Необходимо е да си възвърнем вярата на почитателите, които в предишното са били очевидци на отлични мачове и играчи. Трябва да се борим за присъединяване в Шампионската лига. Кшищоф Пьонтек е доста ефикасен състезател, само че доста постоянно нападателите са повлияни от представянето на целия тим. Лукас Пакета е много добър халф, който е приключен състезател. Харесва ми да трансформирам позициите на футболистите по време на мача. Рафаел Леао има доста огромен капацитет, само че сега не мога да кажа, че ще бъде единственият ни главен състезател. Сусо е първокласен футболист, който може да бъде и доста рисков. Правилната композиция е да играем с качество и интензитет. Най-важното е да имаме отборна еднаквост. Моят слоган е " Победа! ". Аз съм придирчив треньор, само че и доста деликатен към човешките взаимоотношения ", съобщи Пиоли при формалното си показване пред медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР