Новият треньор на Лудогорец Павел Върба демонстрира оптимизъм по отношение

...
Новият треньор на Лудогорец Павел Върба демонстрира оптимизъм по отношение
Коментари Харесай

Върба: Сложете 100 лв. на "Лудогорец" срещу "Интер"

Новият треньор на " Лудогорец " Павел Върба показва оптимизъм във връзка с идните 1/16-финали против " Интер " в Лига Европа. Първият мач е на 20 февруари в Разград, а реваншът в Милано е седмица по-късно.

Всички чакаме тези мачове с " Интер ". Вярвам, че имаме шансове. 1 към 99 не е добра ставка на възможностите за мача, само че пробвайте да сложите 100 лв. на този коефициент и може да ви излезе ", разяснява с усмивка Върба при формалното си показване.

За предизвикването да остави доминанта в Чехия " Виктория " (Пилзен) и да пристигна в българското състезание той разяснява: " Познавам силите на тима и по тази причина съм тук. Знам, че задачите на " Лудогорец " са най-високите и се надявам, че с сътрудниците ми ще успеем да ги осъществим. Ако не успеем да спечелим Купата това ще е зле. Това е " Лудогорец ", а не някой обикновен клуб. Това, което ме убеди да дойда са огромните цели на " Лудогорец ". Също по този начин гледах и последните шест мача на тима, видях силата, която има. Не пристигам в тим, който занапред се построява. Видяхме каква висока класа има тима, няма да го строя през цялото време. Това е плюс за мен, няма да върша доста промени. Дайте ми време и сами ще видите нещата на полето. "

Върба съобщи, че има потребност от нови играчи, с цел да усъвършенства конкуренцията на някои постове, само че не издаде имена. Все отново загатна, че му трябват един отбранителен и един нападателен футболист. Чехът сподели също, че към този момент е осведомен с конкуренцията на " Лудогорец ". " Най-голямата заплаха идва от софийските грандове, те ще се опитат да спрат " Лудогорец ". По отношение на качеството на българското състезание – мислех, че равнището е по-ниско от чешкото, само че в последна сметка силите са изравнени. Единствената ми рекомендация е, че някои игрища може да бъдат усъвършенствани ", сподели Върба.

В това отношение приятната изненада пристигна точно от неговия клуб. Изпълнителният шеф Ангел Петричев разкри, че до края на годината ще почне строителството и на последния бранш на стадиона в Разград, който още не е освежен.  " На финалната права сме по отношение на плана за новия Сектор " А " на нашия стадион. До края на тази година ще стартираме построяването на бранша. Той ще разполага с безусловно всички улеснения за почитателите и за публицистите ", съобщи Петричев.  

Върба ще заведе тима в четвъртък на лагер в Турция. Там " Лудогорец " ще остане до 8 февруари и ще играе контроли с унгарския " Пакш ", полския " Пяст ", казахстанския " Кайрат ", сръбския " Цървена звезда ", съветския " Ахмат " и словашкия " Слован ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР