Новият треньор на Локомотив (София) - Данило Дончич, даде интервю

...
Новият треньор на Локомотив (София) - Данило Дончич, даде интервю
Коментари Харесай

Дончич: Ще играем за точки, не очаквайте красива игра

Новият треньор на Локомотив (София) - Данило Дончич, даде изявление за " Домът на футбола " по " Диема ". Сърбинът приказва за задачите си като ментор на " железничарите ".

" От моя страна нямаше никакви подозрения, аз имам огромна връзка с Локомотив София. Когато и да ме бяха извикали за треньор, аз нямаше да откажа. Нямаше доста договаряния, с 2-3 думи се разбрахме и започнахме да работим. Трябва да излезем от тази дупка, този неприятен интервал по най-бързия метод. Не би трябвало да се чака някаква хубост в играта, това не става за една нощ. Ще играем за точки, моята персонална цел е да сме в горната част на класирането.

Много хора чакат резултати незабавно, а това не става. Всеки един треньор има своята философия. Трябва време, с цел да станат нещата. Трябва да се срещна с футболистите, всеки да се раздаде оптимално. Така ще съм удовлетворен, даже да паднем. Ако няма разпределяне и хъс, тогава към този момент идва казусът. Моята философия е оптимално разпределяне, нападателна игра, бягане и пресиране. Ако е допустимо с времето да играем един нападател футбол.

Трудно е да се стимулират футболистите, когато резултатите са неприятни. Особено в тим като Локомотив София с обичаи и история. Моята работа е да ги подвигна. Мисля, че имаме добра група като хора и темперамент. Всеки един от тях има качество, по тази причина съм тук. Трябва да извлечем максимума от всеки един. Трябва да създадем едно единение сред тях и да взимаме точки.

Очаквам почитателите да застанат зад тима и да не помнят всички проблеми и още от мача със Славия да ни поддържат. Това ще е огромен плюс за Локомотив София. Моя цел е да създадем единение сред играчи, управление и почитатели, тогава може да вървим напред и да осъществим задачите за сезона ", приключи треньорът.
 Новият треньор на столичните
Новият треньор на столичните " железничари " дебютира на стадион " Летище "

Данило Дончич се среща с играчите против дубъла на ФК ЦСКА 1948
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР