Новият треньор на Левски Петър Хубчев е готов да заложи

...
Новият треньор на Левски Петър Хубчев е готов да заложи
Коментари Харесай

Левски готви трансферен удар, сините гледат към Спас Делев

Новият треньор на Левски Петър Хубчев е подготвен да заложи бомба с желанието си да докара на “Герена” един от своите любимци от времето в националния тим, а точно Спас Делев, твърди “Меридиан мач”. В момента нисичкият бързак е свободен сътрудник и дълго време бе спряган за ЦСКА. “Сините” обаче също са подготвени да му предложат контракт и опция още веднъж да играе на високо равнище, откакто завърши връзките си с полския Погон, в който бе през последните три години.

Пред сходен трансфер има два казуса. Първият е по какъв начин биха реагирали почитателите на Левски. Делев има солидно “червено” минало и много конфликтни зони със Сектор “Б”. В края на предходната година Славиша Стоянович искаше да докара Иван Бандаловски, който даже е младеж на Левски. Бандата обаче дълго време носи екипите на ЦСКА и Литекс и почитателите не желаеха и да чуят за негово завръщане на “Герена”. Вторият проблем е, че и самият Делев неотдавна разгласи, че в България би играл само за ЦСКАи надали ще се реши да поеме към “Георги Аспарухов”.

До момента Хубчев изрично отхвърля препоръчаните му от Джовани Бекали играчи. Той избира да заложи на познати имена от България, които знае, че биха му помогнали да реализира концепциите си в Левски. Треньорът и неговият щаб държат новите да имат високо равнище на тактическа дисциплинираност и да играят нападателно и в двете етапи на играта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР