Новият треньор на Хебър – Любослав Пенев, дебютира със загуба

...
Новият треньор на Хебър – Любослав Пенев, дебютира със загуба
Коментари Харесай

Любо Пенев: В един мач има различни фактори, страничният съдия казва Знаеш как е

Новият треньор на Хебър – Любослав Пенев, дебютира със загуба отпред на „ гробарите “. Пазарджишкият отбор преклони глава пред Черно море вкъщи (0:1), а Ел Голеадор съобщи, че работата в отбора продължава и задачата си остава спасението.

Пенев изрази и подозрения в някои съдийски отсъждания, заявявайки, че при обстановка с нарушаване на Цветомир Панов, страничният арбитър е споделил на негов асистент „ Знаеш по какъв начин е “. Искането на щаба е било за картон на бранителя на варненци.

„ Доволен съм от момчетата. Нещата се получиха в множеството моменти. Първото – 2-3 обстановки, второто една. Имаме причина за надграждане в идващите седмици “.

„ Работим добре, момчетата се отнасят отговорно и професионално. Днес не заслужавахме да загубим. Има справедливи и субективни фактори в един мач. Ние получихме доста картони, а съперникът много малко “.

Има доста остро влизане на Панов по десния фланг – обстановка за чист жълт картон, влизане откъм гърба, не е за топката, може да докара до травма. Става пред страничния и той споделя на моя асистент „ Знаеш по какъв начин е “.

„ След тези три седмици виждам, че играчите се отнасят отговорно. Това е добър знак. Имаме домашен мачове, имаме гостувания. Или играеш на открито, или вътре. Подготвяме се за идващия мач. Дай боже да излезе тази стратегия веднъж вечно. Да си създадем нашата. Не е обикновено да е кръг за кръг. Не е мъчно да се направи. Както сподели страничният арбитър „ Знаеш по какъв начин е “. Повтарям, тъй като бие на очи “.

„ Обичам си работата, обичам футбола. Ще създадем всичко допустимо, дружно с момчетата, благодаря на кмета и момчетата за позитивната конюнктура за работа “.

 
 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР