Новият треньор на Етър Светослав Петров дебютира с тежка загуба

...
Новият треньор на Етър Светослав Петров дебютира с тежка загуба
Коментари Харесай

Светослав Петров: Срам ме е, че отборът ми изглежда по този начин

Новият треньор на Етър Светослав Петров дебютира с тежка загуба с 2:5 от Хебър вкъщи. Специалистът беше отчаян от провалянето и съобщи, че се срами. 

" Липсваха ни доста неща. Не желая да встъпвам в елементи. Най-жалкото е крайният резултат. Прекалено доста голове, тормози ме методът, по който ги допуснахме. Не ми харесва отношението. Говорихме цяла седмица и получаваме голове от нещата, които искахме да предотвратим. Ще работим ", стартира Петров. 

" За първото полувреме самостоятелна неточност и стана гол. След това стояхме равностойно до към 25-30 минута и по-късно започнахме да позволяваме прекомерно груби неточности в отбрана. Изпускаме си елементарно хората. Завършекът беше явен ". 

" Не желая да разяснява какво е било до момента и какво е било преди. Самият факт, че позволяваме пет гол на личен терен, няма по какъв начин да няма терзание. Срам ме е, че тимът ми наподобява по този метод. Няма да разреша повече да се случи това ". 

" Точковият актив ще е разследване на други неща. Трябва да променим отношението си, би трябвало да сменим чипа. Ако го създадем, може да се преборим. Винаги имам вяра в позитивното. Смятам, че с добра работа и подготовка, може да се спасим. Може да се извиня за метода, по който изглеждахме. Играчите заслужават да идат при почитателите и да се схванат с тях. Трябва да си почистим главите и да се променим. Ще има пауза, в която ще поработим ", приключи Петров. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР