Новият треньор на Еспаньол Пабло Мачин сподели, че увереността в

...
Новият треньор на Еспаньол Пабло Мачин сподели, че увереността в
Коментари Харесай

Треньорът на Еспаньол: Предимство на Лудогорец е увереността

Новият треньор на Еспаньол Пабло Мачин показа, че увереността в състава на Лудогорец е най-голямото преимущество на момчетата на Станислав Генчев преди утрешния конфликт на "Лудогорец Арена ".

Двата тима се изправят в трети мач от група H на Лига Европа, като началният час на срещата е 19:55. Испанският ментор въпреки всичко добави, че неговият отбор ще излезе с друго лице от това, което демонстрира в Ла Лига, където Еспаньол заема предполседното 19-то място.

„ Не знам дали Лудогорец е любимец или не. Запознат съм обаче, че тимът е в чудесна серия още от лятото. Тимът е без загуба отдавна, безспорен доминант са в своето състезание и това им дава страхотна убеденост “, стартира Мачин.

„ Очаквам да е доста тежък мача. Лудогорец е привикнал да печели, има чудесни реализатори. Увереността в тима е отличителната му линия. Ние би трябвало да сме на равнище, тъй като ще е извънредно тежко, изключително като се има поради какъв брой значим ще е мача за Лудогорец “.

„ Ако приказваме за целия шампионат би трябвало да сме признателни, че играем в Лига Европа. Турнирът е доста значим за нас и се целим високо в нашата група “.

„ Знаете, че не играем добре в Ла Лига. Опитваме да следваме друга линия в Европа, само че с цел да стане това би трябвало всеки да даде най-хубавото от себе си. Аз ще дам късмет на най-заслужилите. Нуждаем се от всичките си играчи “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР