Новият треньор на Ботев Враца - Веселин Великов, сподели мнението

...
Новият треньор на Ботев Враца - Веселин Великов, сподели мнението
Коментари Харесай

Новият треньор на Ботев Вр: От три дни съм тук, не съм магьосник

Новият треньор на Ботев Враца - Веселин Великов, показа мнението си след отпадането от шампионата за Купата на България. Врачани изгубиха с 0:4 от ЦСКА и остават само с очакванията за избавление в efbet Лига.

"При подобен резултат няма какво да се оправдаваме. Имахме двама осъдени, двама висяха с картони, за зла орис - четирима души са доста. Ако продължаваме по този начин въпреки всичко, тимът на Ботев Враца го чакат единствено хубави дни. Нашият мач е в неделя с ЦСКА 1948 ", съобщи Великов.

"Аз съм треньор на Ботев Враца и желая тимът ми да побеждава, да бяхме създали всичко допустимо да затрудним ЦСКА. Остават ни шест кръга от постоянния полусезон, по-късно още шест мача в групата. Ще създадем всичко допустимо да се спасим от изпадане. "

"При такива неточности няма по какъв начин съперникът да не санкционира. Трябва да сме съсредоточени, когато имаме положения пред противниковата врата. Видяхте, че имаме две-три положения, с които можехме да създадем мача различен. Но пък от три дни съм в клуба, не съм вълшебник да трансформира всичко. А и въпреки всичко играем с ЦСКА ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР