Новият треньор на Барселона Кике Сетиен направи любопитен коментар на

...
Новият треньор на Барселона Кике Сетиен направи любопитен коментар на
Коментари Харесай

Сетиен: Вчера се разхождах сред кравите на село, сега съм треньор на най-добрите

Новият треньор на " Барселона " Кике Сетиен направи любопитен коментар на формалното си показване.

" Вчера се разхождах измежду кравите на село... Днес съм в клубната база на " Барселона ", тренирайки най-хубавите играчи в света. Аз съм в един тим, който в никакъв случай не бих могъл да подобря, тъй като това е максимумът ", сподели Сетиен.

" Благодаря на клубното управление за опцията да бъда тук. Дори и в най-смелите си фантазии не съм си го представял. Аз съм доста прочувствен човек и през днешния ден е специфичен ден за мен. Развълнуван съм от този план, от това предизвикателство. Най-важното е да се опитам да пренеса върху играчите моят възторг и желанието ми за работа "



Бившият ментор на " Бетис ", който не е работил от предишното лято, размени на поста Ернесто Валверде. Договорът на Сетиен с каталунците е за две години и половина, само че има уговорка, съгласно която може да бъде преустановен през лятото, в случай че " Барселона " не реализира поставените цели.

" Винаги съм бил в положителни взаимоотношения с Ернесто Валверде. Ценя свършената от него работа и ще се опитам да подкрепям контакт с него, тъй като има доста неща от неговия престой, които ще са ни от изгода "
Снимка: БГНЕС
" В месеците, в които чаках да поема нов тим, си мислех, че ще случа на подобен, който е обратно в класирането и е в неприятна поредност. А поех водача в Ла Лига... Загубата в Суперкупата на Испания може би ще има последици, само че би трябвало да благодаря на Валверде за свършената от него работа и за обстановката, в която заварих тима. Не е обикновено да напуснеш тим, който е преди всичко в класирането "
" Атлетико " обърна " Барселона " в края, мадридско дерби за Суперкупата (ВИДЕО) 3:2 за "дюшекчиите " в героичен мач на стадион "Крал Абдула " в Джеда
" Нещата са ми доста ясни. Винаги чувам останалите, само че е доста мъчно да се отрека от това, в което съм уверен. Аз съм първият, който ще отбрани своя тим и ще почине със своите хрумвания. " Барса " ще продължи по своя път и ще се подобрим във всяко допустимо отношение "

" Отне ми единствено пет минути, с цел да приема това предложение. Нямам обстойно CV, нямам титли, само че демонстрирах каква е моята философия, по какъв начин играят моите тимове. Благодарен съм за тази голяма опция ", съобщи Сетиен на конференцията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР