Новият Tesla Roadster практически е невъзможно да бъде видян извън

...
Новият Tesla Roadster практически е невъзможно да бъде видян извън
Коментари Харесай

Новият Tesla Roadster ще се появи в шоуто на Джей Лено на 23 август

Новият Tesla Roadster на практика е невероятно да бъде забелязан отвън премиерното му събитие, в случай че инцидентно някой не е бил необикновен късметлия да мерне прототипа в придвижване. Съвсем скоро обаче ще получим много по-добър взор. CNBC разгласи, че електрическата суперкола ще гостува в новия епизод на шоуто на Джей Лено.
Колата ще се появи в изданието на Jay Leno’s Garage , планувано за 23 август. Тогава известният ТВ водещ и разпален авто колекционер ще беседва и с шефа на дизайна на Tesla Франц декор Холцхаузен за идния модел.

Засега няма гаранция, че диалогът ще показа някакви неповторими и непознати досега данни, само че той си остава необичаен късмет да видите Tesla Roadster в придвижване преди неговата премиера през към момента далечната 2020 година

Не е напълно изненадващо, че компанията желае да ограничи появите на колата, защото Tesla към този момент загатна, че моделът ще претърпи промени . Така да вземем за пример, много евентуално е кормилото да е друг и огледала за задно виждане въпреки всичко да има. Така няма смисъл да губиш прекомерно доста време, предлагайки един автомобил, който клиентите по този начин и няма да могат да си купят.

Самото шоу Jay Leno’s Garage е предопределено най-много за запалянковци, които знаят какво да чакат и просто желаят да инспектират всеки един подробност от прототипа на Tesla Roadster.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР