Новият Терминал 3 на Летище София ще бъде изграден до

...
Новият Терминал 3 на Летище София ще бъде изграден до
Коментари Харесай

Терминал 3 на Летище София ще бъде изграден до 2030 г.

Новият Терминал 3 на Летище София ще бъде построен до 2030 година, а Терминал 1 и Терминал 2 ще бъдат преустроени, оповестиха от консорциума " СофКънект " (SofConnect), който беше определен за концесионер, осведоми bTV.

На Терминал 1 и Терминал 2 ще има повече използваемо пространство, а обслужването на пасажерите ще бъде усъвършенствано.

Терминал 1 ще бъде напълно реновиран през първите две години от концесионния интервал, а Терминал 2 ще бъде осъвременен с повишен потенциал разширена комерсиална зона и обособени места за хранене.

До 2022 година основните вложения са новото настройване на Терминал 1 и Терминал 2, в това число ръкавите за качване в самолета и нов паркинг за коли.

След това фокусът ще е върху построяването на новия терминал и извеждането от употреба на Терминал 1.

На уеб страницата на летището ще се основат и стартират принадлежности и услуги за облекчение преди пътешестване, които ще се оферират от самолетни компании и от сътрудници снабдители. Тези услуги ще включват потребна информация преди излитането, насочване и стимулиране на предварителното поръчване на храна, артикули, услуги и улеснения, добавя малкия екран.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР