Новият тенис клуб на Пловдив – Локомотив 1924, създаден от

...
Новият тенис клуб на Пловдив – Локомотив 1924, създаден от
Коментари Харесай

Новият клуб на Мико пребори ТК „Локомотив” за последните свободни кортове в Пловдив

Новият тенис клуб на Пловдив – „ Локомотив 1924 ”, основан от роднините на елитния играч Димитър Кузманов – Мико, завоюва търга за кортовете зад Колодрума. На процедура това бяха и последните свободни тенис кортове, които са в активите на Община Пловдив.
Прочетете още
Решението за търга на частта от 8-те декара край спортната зала на Пловдив, бе гласувано в Общинския  съвет в края на предходната година, като той се е провел при започване на февруари. Освен „ Локомотив 1924 ” на състезанието са се явили и някогашният клуб на Мико – Търговска колегия „ Локомотив ”. Офертата на клуба на Мико е била с по-слаби финансови параметри с месечен наем от 900 лв.. Тази на „ Локомотив ” е била в размер от 1296 лв..

Новият тенис клуб обаче е получил по-високи оценки по другите критерии, които са за достъп до обекта, за проведени на спортни мероприятия, класирания в спортни мероприятия и обществени и публични действия.

Така с общо 81,67 точки Търговска колегия „ Локомотив 1924 ” е бил класиран преди всичко, а Търговска колегия „ Локомотив ” е останал с 80 точки. С решението кортовете ще се отдадат за 10 години по Закона за спорта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР