Новият технически секретар на Барселона Рамон Планес говори обширно по

...
Новият технически секретар на Барселона Рамон Планес говори обширно по
Коментари Харесай

Шеф на Барса: Не мислим за никаква раздяла с Меси по договор

Новият механически секретар на Барселона Рамон Планес приказва обстойно по тематиката с бъдещото на Лионел Меси на “Камп Ноу” след новината, че той желае да напусне каталунците.

“Истината е, че това беше една въздействаща вест, макар че към този момент сме го споделили - мислим за бъдеще с Лео Меси в Барса. Да изградим различен цикъл на победи. Барса се е обновявал и постоянно се връща с доста по-голяма мощ. Трябва да си извлечем поучения от предишното и да изградим един тим към най-хубавия състезател в света. Не размишляваме върху никаква разлъка с Лео по контракт. Това, което желаеме, е той да остане и би трябвало да имаме голямо почитание към него с оптимистично бъдеще, с опитни играчи, както и млади и надарени такива, с цел да изградим Барса, каквато всички желаеме.
Planes: " We are not contemplating a departure of Messi. We want Messi to stay. "
— barcacentre (@barcacentre) Лео е дал доста на Барса. Това е брак, който е е дал доста през годините и би трябвало да се борим за него, с цел да продължава напред. Работим вътрешно, с цел да убедим Лео. Разбирам, че това е вест, само че би трябвало да изработим вътре в клуба най-хубавото решение за Барса и Лео. Дали работя върху сюжет без Меси? Ние градим с тези попълнения и още някое такова, пробвайки се да заформим тим победител, постоянно с огромните играчи, които са спечелили доста неща. Това е нашият път. Не можем да си позволим спор сред Лео и Барса. Вътрешно ме свършили доста работа, с цел да създадем Барса победител.
Planes: " Messi has not told us that he's not going to show up for training. "
— barcacentre (@barcacentre) Разделение в управлението за бъдещето на Меси? Няма подозрение, че всички желаеме Лео в отбора без никакво разделяне сред нас. Огромно наслаждение е да го гледаме по какъв начин печели. Разбирам, че всички желаеме още веднъж да побеждаваме. Дали Меси ни е съобщавал, че няма да тренира? Не, не ни го е съобщавал и разбирам вашата паника. Всякаква връзка сред двете страни би трябвало да си остане единствено за тях. Няма да разкриваме какво си приказваме. Трябва дружно да градим и ще се отдадем на нашите усилия”, разяснява Планес на конференция през днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР