Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци даде изявление пред

...
Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци даде изявление пред
Коментари Харесай

Козмин Моци: Всеки ден се водят преговори с Кирил Десподов

Новият механически шеф на Лудогорец Козмин Моци даде изказване пред медиите преди заминаването на първенците за предварителен лагер в Австрия.

" Целта е да се подготвим добре и да реализираме най-важната цел, която е групите на Шампионската лига. Чака ни тежък интервал, само че имам вяра, че можем да се класираме. Всеки би трябвало да мисли за най-високото равнище “, съобщи Моци.

„ Имахме време за отмора. Националите ще дойдат по-късно на лагер. Футболистите би трябвало да почиват, само че би трябвало да се дава максимума, когато се тренира ", добави някогашният румънски национал.

" Преговаря се с Кирил Десподов. Не знам какъв брой сме близо, само че се приказва всеки ден с него ", приключи техническият шеф.

Старши треньорът Валдас Дамбраускас пък съобщи преди отпътуването за Австрия, че тимът търси укрепване на още няколко позиции, само че се стреми да откри положителни универсални играчи.

" Селекцията не стопира, даже когато трансферният прозорец е затворен. Имам добър тим, само че желаеме да се подсилим с още няколко нови играчи. Не желая да приказвам за характерни позиции, в този момент повече търсим универсални играчи, които могат да свършат работа на повече постове. Със сигурност желаеме да се подсилим на още 1-2 позиции ", сподели Дамбраускас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР