Новият таблет със стилус от флагманската серия на Huawei идва

...
Новият таблет със стилус от флагманската серия на Huawei идва
Коментари Харесай

Huawei MediaPad M5 lite вече е наличен на българсия пазар

Новият таблет със стилус от флагманската серия на Huawei идва първо в Технополис, а скоро по-късно в Теленор и А1
На българския пазар Huawei към този момент има ново попълнение в своя богат набор от таблети – MediaPad M5 Lite. Той освен ще се хареса на естетите със своя 10.1-инчов, 1080p FullHD екран, както и с усъвършенстваната си аудиосистема и специфична технология за понижаване на натоварването върху зрението на потребителя, само че също по този начин е превъзходен асистент за работни задания и развлечение в свободното време.

Със своя грациозен стилус, Huawei MediaPad M5 Lite е доста подобаващ избор за хората, които обичат да употребяват таблет както в работата, по този начин и отвън офиса. Неговите специфични характерности като Kids Corner  го вършат комфортен и за деца, защото родителите ще имат опция автоматизирано да управляват потреблението му от страна на малчуганите. M5 Lite също по този начин разполага с технология, която щади зрението и се грижи за това потребителите да заемат вярна и комфортна позиция по време на потреблението му и по този метод да понижат доста вероятността от появяването на здравословни проблеми в дълготраен проект.
Уникално аудиовизуално преживяване
MediaPad M5 Lite ще поглези своите притежатели със своя FullHD IPS екран с резолюция от 1920 Х 1200 пиксела, чиято новаторска технология ClariVu 5.0 предлага бляскавост, невиждана до момента на пазара за таблети. Технологията контролира контраста и яркостта на цветовете посредством единствени по рода си софтуерни логаритми, посредством които клиповете и изображенията биват показвани с доста високо качество.

Меломаните също ще останат удовлетворени от MediaPad M5 Lite. Новият таблет на Huawei разполага с четворни представители, проектирани от световноизвестния производител на аудиотехника Harman Kardon. Акустичният екип на “Harmon Kardon ”, прочут още като „ Златното ухо “, е взел участие интензивно в тестванията на M5 Lite, като по този метод феновете на качествения тон могат да бъдат сигурни във високото качество, което ще им бъде предоставено. В допълнение на това аудиосистемата на M5 Lite предлага мощни 3D съраунд резултати, които вършат звука още по-уникален.
Имейли и документи? Нищо по-лесно!
Huawei MediaPad M5 Lite върви с комплект с грациозен M-Pen lite стилус с железно покритие, чието уравновесено тегло го прави доста комфортен за потребление, а с помощта на над 2000 датчика за досег редактирането на документи е и доста точно. Сребристият железен стилус е изцяло подобаващ както за бизнес, по този начин и за неофициална среда и дава отговор на стилните усети даже на най-взискателните консуматори. Той разполага и със здрава и надеждна „ щипка “, с помощта, на която няма да има заплаха да го загубите инцидентно.
Смайващо положително показване
Huawei MediaPad M5 Lite има мощен Kirin 8-ядрен процесор, който обезпечава безпроблемно действие по време на игри, сърфиране в интернет или при писане на имейли. Операционната система EMUI 8.0 предлага на потребителите бърза и лесна работа с интерфейса на таблета, а батерията с потенциал 7500 mAh, съвместима с технологията на Huawei “QuickCharge ”, обезпечава бързо зареждане и дълготрайното действие на M5 Lite даже при прекалено интензивна приложимост.

Huawei MediaPad M5 Lite към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа на Технополис, а през втората половина на октомври ще може да се закупи и от Теленор. A1 и комерсиалната мрежа на Поликомп.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР