Новият сторидж продукт поддържа скорост на записи до 700 MB/sКартите

...
Новият сторидж продукт поддържа скорост на записи до 700 MB/sКартите
Коментари Харесай

Sony пуска първите в света карти памет CFexpress Type-A

Новият сторидж артикул поддържа скорост на записи до 700 MB/s

Картите CFexpress Type A идват с потенциали 80/160 GB и записват със 700 MB/s
(снимка: Sony видео)

Едновременно с показване на пълнокадровата безогледална камера a7S III, японската компания Sony разгласи и първите в света карти памет CFexpress Type A. Новият фотоапарат има два слота, всеки от които поддържа карти SDXC/SDHC и CFexpress Type A.

Sony вкарва на пазара два модела CFexpress Type A карти – с потенциал надлежно 80 GB и 160 GB, които идват с наименования CEA-G80T и CEA-G160T. Картите се отличават с доста високи скорости. В режим на записи те доближават 700 MB/s, а при четене – поддържаната скорост е 800 MB/s.
още по тематиката
Оборудван с новата карта, Sony a7S III може да прави серийни фотоси, съхранявайки подред до 1000фотографии във формат RAW, и да снима видео с резолюция 4K при кадрова периодичност 120 fps.

В описанието на картите памет производителят натъртва на положителното топлоотвеждане при работа с огромни данни на висока скорост, както и на механичната издръжливост на картите. Те са предпазени по стандарта IP57.

За работа с картите CFexpress Type A японската компания предлага устройство MRW-G2, което е съвместимо също с карти SDXC и SDHC и поддържа UHS-I и UHS-II. Наличен е и интерфейс USB 3.2 Gen2, сигналите от който са изведени на порт USB Type-C.

Картите памет на Sony във формат CFexpress Type A и устройството за работа с тях ще станат налични на пазара през септември 2020 година на целесъобразни крайни цени от 230 евро за модела CEA-G80T, 440 евро за CEA-G160T и 140 евро за MRW-G2.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР