Новият старши треньор на Верея Олександър Севидов изрази позитивното си

...
Новият старши треньор на Верея Олександър Севидов изрази позитивното си
Коментари Харесай

Севидов: Ще се борим за мястото си в Първа лига

Новият старши треньор на Верея Олександър Севидов изрази позитивното си усещане от интереса, който е провокирало неговото идване в Стара Загора.
" Ситуацията е клуба е комплицирана, само че ще се борим за оставане в Първа лига, до момента в който имаме шансове. Предстои ни доста работа. Трябва повече да работим, в сравнение с да приказваме ", съобщи Олександър Севидов.
Той изрази сигурност, че ще се събере нужната група от футболисти, само че бе безапелационен, че той няма да води футболисти в клуба, тъй като това е приоритет на управлението.
" Получих покана от управлението на клуба да застана отпред, разисках обстановката, тъй като е комплицирана. Имайки поради регламента в българското състезание ние взехме решение с моя асистент да дойдем и да поемем клуба. Докато имаме шансове да останем в първа лига ние ще се борим за тези шансове. Мой асистент ще бъде Олександър Мартинюк с който сме дружно повече от 10 години и на него цялостно се поверявам. На процедура във всички тимове в които съм работил сме били дружно. Остават и тези хора които до момента са били в треньорския щаб (б.р треньора на вратарите Стойчо Драгов и Даниел Демирев). Вече от този миг би трябвало повече да работим в сравнение с да приказваме.
Севидов приказва и за селекцията в тима.
" На първата подготовка са 12 футболисти, Сигурен съм че ще съберем нужния екип. В някои интернет издания написаха че аз ще доведа футболисти, само че аз никого няма да доведа. Има управление което води трансферната политика и това е естествена европейска процедура.
" Отборът ще има по две занимания дневно. Опитваме се да уредим лагер и най-големия проблем за нас е да намерим съперници за контролни срещи и поради този проблем ще се постараем да отидем в Турция, приключи украинският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР