Новият старши треньор на ЦСКА Саша Илич беше представен пред

...
Новият старши треньор на ЦСКА Саша Илич беше представен пред
Коментари Харесай

Саша Илич: Не ми трябват много нови играчи, трябват ми титуляри

Новият старши треньор на ЦСКА Саша Илич беше показан пред медиите на специфична конференция, на която той беше приветстван от изпълнителния шеф Филип Филипов.

Договорът му е за две години, а в неговия екип влизат четирима асистенти, които поеха обособените звена в подготвителната, кондиционната и аналитична работа. Това са Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович.

Саша Илич показа, че няма да дава обещания, само че беше безапелационен, че ще се посвети на своята работа на стадион „ Българска войска “.

„ Първите контакти с клуба бяха в края на февруари, само че тогава бях треньор на Чукарички. За мен беше изключителна чест, че хора от огромен тим се интересуват от мен. В ЦСКА е имало доста треньори и футболисти от Сърбия, доста огромна част от тях ми споделиха доста хубави неща за тима, и когато разтрогнах контракта си, диалозите ни станаха интензивни “, показа Саша Илич.

Наставникът не счита, че са му нужни доста нови футболисти, само че се надява да бъдат привлечени класни попълнения.

„ Мога да обещая като за начало доста работа, че ще се посветя на работата си. Трябва да подсилим тима във всички линии, в случай че желаеме да реализираме по-добри резултати. Основата е положена. Трябват ни играчи, които ще създадат разликата. Не ми би трябвало огромен брой, трябват ми такива, които да са титуляри. Малко време има до първия мач. Търсим ляв бек, защото Мазику напусна. Имам предпочитание за състезател в средата на терена, който да внесе динамичност “, показа още новият треньор.

Саша Илич сподели още, че обича да работи с млади играчи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР