Новият старши треньор на Спартак (Москва) Джовани Тедеско дебютира в

...
Новият старши треньор на Спартак (Москва) Джовани Тедеско дебютира в
Коментари Харесай

Дебютът на Тедеско не донесе очакваната промяна в Спартак М

Новият старши треньор на Спартак (Москва) Джовани Тедеско дебютира в с нулево тъждество против Рубин. Мачът беше от 13-ия кръг на Премиер лиигата, а спартаковци прекъснаха серията си от 5 турнирни загуби, само че не престават да са доста немощни в офанзива и имат негативна голова разлика, а изоставането от първите 5 в класирането е голямо.

Рубин изигра един от мощните си дуели през сезона. Казанци към този момент са в серия от три мача без загуба и с актив от 15 точки разделят осмо-десето място със Спартак и Уфа.

Преди първия си мач отпред на Спартак Тедеско избра капитанската лента да носи Самуел Жиго. Французинът има цели 4 гола от началото на сезона, макар че е централен бранител, а новият треньор стимулира решението си с лидерските качества на Жиго.

В предни позиции за домакините започнаха Андре Шюрле и Лоренсо Мелгарехо, а малко зад тях действаше Гуус Тил. Зелимхан Бакаев, Наил Умяров и Алекс Крал бяха тримата в средата на терена за съветския гранд.
Феновете на Спартак уважиха паметта на жертвите на нещастието на " Лужники " отпреди 27 години. На 20 октомври 1982-а след сриване на естрада по време на мача от Купата на УЕФА против холандския Харлем гибелта си намират 66 последователи на " червено-белите ". Много от тях са малолетни, а съгласно западните медии действителната численост на починалите е доста по-голяма.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 13 кръг, събота 19 октомври  Спартак Москва 0:0краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР