Новият старши-треньор на Славия Александър Тарханов сподели мнението си след

...
Новият старши-треньор на Славия Александър Тарханов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Александър Тарханов: Три гола с глава е прекалено много за един мач

Новият старши-треньор на Славия Александър Тарханов показа мнението си след тежкото поражене на отбора от ФК ЦСКА 1948 с 1:5. Той съобщи, че тимът му се е показал доста неприятно в отбрана.
 ФК ЦСКА 1948 разгроми Славия с 5:1
ФК ЦСКА 1948 се изкачи на трето място след погром над Славия

Мартин Камбуров е на 9 гола от върха на Петър Жеков

" Лесно мога да обясня за какво загубихме, за една седмица играем трети мач. Това намалява положението на тима и спортната форма. Коронавирусът ни лиши от двама играчи, има напрежение, съвсем всяко денонощие футболистите дават PCR тест, само че не е единствено това повода за този резултат.

Освен това отсъстват двама от главните играчи, посредством които аз построявам играта - Карабельов и Филип Кръстев и се постанова непрестанно да трансформирам, което е доста неприятно за един треньор. Трето, доста неточности по време на играта от всички играчи.

Мога да кажа, че първото полувреме играта ми харесваше, Те атакуваха, ние нападахме, беше забавно и Славия не отстъпваше на ФК ЦСКА 1948. При 2:0 вкарахме гол, това ни даде малко очаквания. Индивидуалните неточности обаче продължиха. И три гола с глава е прекомерно доста за един мач.

И аз не мога да обясня за какво се получи този спад, само че го приписвам на своенравие в играта на някои играчи. Показахме по какъв начин не се играе в отбрана и допуснахме доста голове. След като не стигнахме до баланс в мача, прибягнах до младите смени, с цел да се каляват и те.

Има психически миг в тима, само че тези непрекъснати промени, които настъпват непрекъснато -тестове, хора се връщат, други се разболяват... Футболът е да играеш, да се натоварваш, само че и да се възстановяваш, с цел да си подготвен за идващия мач. При нас не се получава и ще работим доста в този проект ", показа разочарованият Александър Тарханов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР