Новият старши треньор на - Ралф Рангник, даде първата си

...
Новият старши треньор на - Ралф Рангник, даде първата си
Коментари Харесай

Ралф Рангник с първи думи като треньор на Манчестър Юнайтед

Новият старши треньор на - Ралф Рангник, даде първата си конференция пред публицисти. В нея той разкри по какъв начин се е стигнало до идването му на Острова, разясни какви ще бъдат задачите му и каква е неговата визия за играта. Немският експерт разкри и че е имал оферта от Челси по-рано през годината:
" Когато Челси се свърза с мен, те ми предложиха само да бъда краткотраен управител за четири месеца. В Юнайтед в действителност приказваме за месеци, само че също по този начин и за още две години в ролята на консултант. Ако Манчестър Юнайтед се свърже с теб и ти предложи такова нещо, не можеш да откажеш ", съобщи той първоначално.
" Първата ми цел е да внеса повече баланс в тима. Вчера също допуснахме два гола, а в случай че погледнете броя позволени голове, то тя е към два на мач приблизително. Това е прекалено много. Това не може да се случва всеки мач. Аз считам, че би трябвало да се минимизира фактор като случайността. Чаках с неспокойствие четвъртък, през вчерашния ден в директорската ложа усещах, че може да стане 3:3, а като треньор ти не искаш този вид мачове, тъй че в последна сметка съм повече от благополучен от резултата ", бяха думите във връзка с .
" Аз съм доста упорит. Искам да реализираме допустимо най-успешния сезон, само че и би трябвало да бъдем реалисти. Разликата с водещите три тима сега е огромна, само че да забележим. Ще вземем мачовете малко по малко. Трябва да сме сигурни, че имаме максимален късмет да спечелим всяка последваща среща и по-късно малко по малко да се убедим, че играчите схващат концепцията и мога да им предложа метод, по който да играят вбъдеще. Гуардиола е в Манчестър Сити от три години, Юрген от пет, Тухел е едвам от февруари, само че всички те са малко по-напред с времето и в метода си на развиване. Повече от удовлетворен съм от играчите, с които разполагам ", безапелационен бе Рангник.
" Модерният футбол се промени изцяло в последните 10 години, към този момент е доста по-физически, доста по-атлетичен, доста по-вертикален, тъй че би трябвало да развивате и телата, и мозъците на играчите ", добави треньорът и сподели няколко думи за :
" С Майкъл Карик се срещнах преди два дни, както и с Киърън Маккена. Проведохме дълъг диалог, може би повече от час. Опитах се да го убедя да остане, тъй като съм повече от благополучен да работя с този треньорски щаб и се нуждая от тяхната експертиза и познаване на нещата, само че в последна сметка трябваше да приема неговото решение. Ще опитам да доведа двама или трима нови индивида в идващите седмици, само че това не е толкоз елементарно поради Брекзит ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР