Новият старши треньор на Локомотив София Станислав Генчев остана със

...
Новият старши треньор на Локомотив София Станислав Генчев остана със
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Трябва бързо да изчистим грешките, нямам информация за Рапосо

Новият старши треньор на Локомотив София Станислав Генчев остана със смесени усеща след успеха с 4:2 над Литекс в контролна среща. Младият експерт е на мнение, че грешките би трябвало да се изчистят по най-бързия метод, с оглед наближаващото начало на сезона.

„ Имаше неща, от които съм удовлетворен, има и доста, от които не съм, тъй като действително би трябвало е първа игра на цялостен терен за нашия тим. Ние правихме подготовка с 15 индивида и чаках да има много неточности в нашия тим, тъй като има и много нови неща, които изисквам от тях. Опитвахме се да вършим това, което тренирахме, само че и допуснахме доста неточности, които би трябвало да почистим по най-бързия метод, тъй като стартира шампионата. Имаме единствено три седмици “.

„ Отворен развой е селекцията. Ще продължи много дълго, защото не е елементарно да притеглим футболисти на позициите, които търсим. Българския пазар е много стеснен, търсим и чужденци, само че не е елементарно да пристигна чужденец в българското състезание. Много мъчно ги убеждаваме, до момента в който се съгласят да дойдат. Процесът е много сложен “.

„ Да ви сподели почтено и аз не знам какво се случва (б.р. – със Селсо Рапосо). Трябваше да пристигна в понеделник, само че го няма. Нямаме вести и какво се случва. Той ще си понесе глобите, тъй че няма какво да го разясня “, съобщи Генчев след контролата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР