Новият старши треньор на Левски Георги Дерменджиев днес се присъедини

...
Новият старши треньор на Левски Георги Дерменджиев днес се присъедини
Коментари Харесай

Дерменджиев: Не мисля още за мача с Локо

Новият старши треньор на Левски Георги Дерменджиев през днешния ден се причисли към лагера на тима в Кипър. Преди това той и изпълнителният шеф Павел Колев сервираха цветя на поклонението на синята легенда Иван Вуцов. Днес Дерменджиев ще организира първа подготовка с новия си отбор. По подигравка на ориста той ще направи формален дебют против родния си Локомотив Пловдив. " О, не ми се приказва на тази тематика. Няма по какъв начин в този момент да мисля за мача с Локомотив Пловдив, защото преди този момент ми следва доста работа. Още даже не съм се срещнал с тима. Като треньор доста пъти и с разнообразни тимове съм се изправял против Локо и преди всичко е бил префесионализмът да пазя достойнството на клуба, за който работя. Разбира се, със наложителното почитание към Локо. ", показа за " Марица " Дерменджиев.
" Няма сложени цели за момента пред мен. Не че Левски няма високи цели, те са постоянно такива. Искам Левски да е мощен тим, конкурентен, да радва почитателите и тази претенциозна аудитория, която има. Левски има най-вече почитатели. Те би трябвало да са търпеливи, един план не се гради елементарно. Те знаят какъв брой години няма купа.
И българи, и чужденци ще гледаме, само че за момента Левски си има играчи. Трябва да се сортират хората, с цел да бъде Левски мощен ", сподели още Георги Дерменджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР