Новият старши треньор на Интер Антонио Конте е ядосан от

...
Новият старши треньор на Интер Антонио Конте е ядосан от
Коментари Харесай

Конте е бесен на ръководството на Интер

Новият старши треньор на Интер Антонио Конте е сърдит от дейностите на управлението на клуба. Той не е удовлетворен от работата по прехвърлянията и към този момент счита, че някои от обещанията, които са му дадени, стартират да не се съблюдават.

Един от главните проблеми за Конте е прехвърлянето на Ромелу Лукаку. Нападателят на Манчестър Юнайтед бе покрай прекосяване на " Сан Сиро ", само че след последните договаряния вероятността това да се случи става все по-малка. " Нерадзурите " не са подготвени да платят желаните от " Олд Трафорд " 75 милиона паунда. Последната оферта на Интер е била да вземе играча чартърен за два сезона, като да прати 9 милиона лири за това, а в контракта да има алтернатива за закупуване на стойност 54 милиона. Тези условия обаче не са очаровали представителите на Юнайтед.

След тези диалози управлението на италианците е почнало да търси по-евтини разновидности за централен нападател и се е насочило към Едисон Кавани. Договорът на уругваеца с Пари Сен Жермен изтича идващото лято. След престои в Палермо и Наполи той е потвърдил класата си в италианското състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР