Новият старши-треньор на ФК Хебър Владимир Манчев даде пространно интервю

...
Новият старши-треньор на ФК Хебър Владимир Манчев даде пространно интервю
Коментари Харесай

Владимир Манчев: Благодарен съм на ръководството за гласуваното доверие, убеден съм, че ще го оправдая

Новият старши-треньор на ФК " Хебър " Владимир Манчев даде просторно изявление за уеб страницата на клуба. В него той споделя, че възприятието да дебютира в елита на България с родния си клуб е доста прелестно.

" Отговорността е огромна, съзнавам я и съм подготвен за тази крачка и съм оптимист, че ще се оправя. Първата и непосредствена цел пред мен е тимът да се стабилизира като игра и резултати. По отношение на първото към този момент сме подхванали стъпки в тази тенденция, упражняваме интензивно, готвим се съществено и отговорно. Да, времето ни притиска, само че ние сме по този начин през цялото време и няма да се извинявам с това. Истината е, че би трябвало да работим доста крепко, с цел да наваксаме пропуснатото ", споделя Манчев.

Той декларира, че е признателен на управлението за гласуваното доверие и е 100 % уверен, че ще го оправдае.

На въпроса какво ще се опита да промени и поправя в схемата и представянето на тима, Владо Манчев дава отговор: 

Това ще го запазя като един тип клубна загадка по обясними аргументи. Надявам се още в мача с Арда всички ние да забележим наченките на усъвършенстване, което чакаме да забележим по повод играта на тима. Паралелно с това ще работим да променим мисленето на състезателите. Те би трябвало да знаят, че са в един клуб с обичаи, тим, който е дал доста именити футболисти за своето 104-годишно битие и тим, който не трябва да се помирява с дребни цели. Да, тази година основното пред нас е опазване мястото на Хебър в елита, само че в дълготраен проект това не може да бъде цел на клуба. Напротив. Сега отчитаме дребното време, което имахме за подготовка и това, че допуснахме неточности в селекцията. Подобрявайки изискванията на подготовка в базата, ще привличаме по-лесно и още по-добри състезатели.

В първия си мач Хебър играе с отбора на Арда, Кърджали.Новият треньор се изакзва ласково за треньора Александър Тунчев.

" Преди всичко да кажа, че Арда е един доста добър тим и приветствам Сашо Тунчев за работата му в Кърджали. Ние бяхме сътрудници с него в треньорската школа, тъй като карахме дружно курсовете за лицензите. Наясно съм с неговите визии за играта, а тимът му играе един доста прелъстителен футбол. Те имат добър точков актив и сигурно няма да ни бъде елементарно, само че ние пък не можем да се съобразяваме с нито един тим и ще се опитваме да постановяваме своя жанр на игра. Ще би трябвало време естествено, само че такива ще бъдат условията към състезателите ", споделя Манчев.

Попитан дали Хебър има капацитета да резервира елитния си статут, Манчев дава отговор: 

На 100 % съм оптимист. Играчите имат качества, просто досега бяха затормозени душевен от неприятните резултати и от това, че тимът беше окомплектован в придвижване. Не успяхме да създадем най-хубавата подготовка и това оказа съществено въздействие върху нашето показване. Мисля, че към този момент имаме една добра конкуренция на всички позиции, естествено несъмнено ще се подсилим през зимата, само че на този стадий не можем да мислим за това. Трябва да се съсредоточим върху представянето си досега, да работим доста в тренировките и да се възползваме оптимално от всяко едно занятие и всеки един мач, в който да подобряваме равнището си и да подвигаме качеството, с цел да печелим точки.

Той разяснява и възможното завръщане на Хебър в Пазарджик и по какъв начин това би могло да помогне на отбора да натрупа точки в същинските си семейства.

" Много ще помогне, аз съм уверен в това, че ще демонстрираме в Пазарджик друго лице. Сигурен съм, че тук нашите последователи ще бъдат доста повече. Всички знаем какъв брой темпераментна е нашата аудитория, когато тимът играе на стадион “Георги Бенковски ” и съм сигурен, че ни предстоят доста забавни мачове против водещите тимове на България. До момента нашите мачове са едни от най-слабо посетените и това несъмнено въздейства на футболистите. Празните трибуни на “Васил Левски ” не могат по никакъв метод да издигнат духа на момчетата. Виждате, че даже националният тим бе изместен в Разград, където оборудването е по-малко и е по-добре да се играе там пред 800 индивида, а в София, когато на тези големи трибуни има към 1 000 души е потискащо. За страдание, ще продължим да играем при такива условия още известно време ", споделя наставникът.

Той сподели още, че клубът е завършил със селекцията. " Мога да кажа, че последните четири нови попълнения – бранителите Муса Сила и Робърт Мазан, нападателят Арсенио Валпоорт и халфът Алекс Серано са търсени от нас и привлечени по наше предпочитание – мое и на Фулвио Пеа ", разяснява новите имена в Хебър треньорът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР