Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Копич проведе първата

...
Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Копич проведе първата
Коментари Харесай

Желко Копич проведе първа тренировка на Ботев Пд

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Копич организира първата си подготовка отпред на „ жълто-черните “. Малко преди този момент хърватският експерт публично беше показан пред медиите и сложи пред тима цел – класиране за евротурнирите.

В заниманието взеха присъединяване 23 футболисти, като първа подготовка с отбора направи и новото попълнение Елвис Ману, който нощес подписа контракт с „ канарчетата “. С тима още веднъж не упражняваха трайно контузените Тодор Неделев и Станислав Работов.

До края на седмицата пловдивчани ще проведат три подготвителни сесии, а в събота ще изиграят контролна среща, за която се търси противник.

Новият треньор на Ботев Желко Копич ще запише своя формален дебют отпред на отбора на 13 август (събота) в дуел от шестия кръг на Първа лига против Берое, защото мачът на „ жълто-черните “ против ЦСКА-София, който трябваше да се играе тази неделя (7 август), беше отсрочен по искане на „ алените “.

След четири изиграни кръга в родния шампионат Ботев (Пловдив) е единственият тим без извоювана точка и заема последното 16-то място в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР