Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Копич изрази увереност,

...
Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Копич изрази увереност,
Коментари Харесай

Копич: Целта за Ботев Пд е ясна - евротурнирите

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Копич изрази убеденост, че със здрава работа неговият тим ще успее да излезе от рецесията, в която се намира. Той съобщи това на формалното си показване, откакто по-рано през днешния ден подписа своя договор като ментор на „ канарчетата “.

„ За мен е огромна чест да застана отпред на клуб с толкоз богата история. Искам да благодаря на притежателя Антон Зингаревич, с който се разбрахме доста бързо след първата ни среща. Веднага след нея осъзнах, че Ботев е точното място за мен и желая да бъда част от този план. “, стартира Копич.

Наставникът разяснява и отрицателната серия, в която се намира пловдивския тим. След четири изиграни срещи в Първа лига "жълто-черните " са единственият тим без извоювана точка в шампионата и заемат последно място в класирането.

„ Наясно съм, че сега обстановката в клуба е тежка, само че съм сигурен, че дружно с моя щаб и играчите ще съумеем да излезем от рецесията. Ще разчитаме доста и на поддръжката на нашите почитатели. Целите в клуб като Ботев постоянно са високи. Наясно съм с това. Трябва да работим крепко. Не би трябвало да се стремим просто да спечелим 5 или 10 точки, а да се опитаме изцяло да подобрим образа на тима. Ще създадем всичко допустимо да успеем да се класираме за евротурнирите и през идващия сезон. Това ще стане само със здрава работа от всички ни. “, добави хърватският експерт.

„ Изгледах всички мачове на Ботев от началото на този сезон. Изградих си ясна визия за игровия жанр на отбора през актуалната акция. Засега ще продължа да работя със същия треньорски щаб, който сега е в клуба “, приключи Копич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР