Новият старши-треньор на Берое - Николай Киров, изрази надежда, че

...
Новият старши-треньор на Берое - Николай Киров, изрази надежда, че
Коментари Харесай

Белия: Преговорите протекоха в рамките на едно денонощие

Новият старши-треньор на Берое - Николай Киров, изрази вяра, че престоят му в клуба от Стара Загора ще бъде сполучлив. Той сподели, че за него е чест и огромна отговорност да управлява клуб с традициите, които несъмнено ги има Берое.
 Петър Хубчев към този момент и публично не е треньор на Берое
Петър Хубчев към този момент и публично не е треньор на Берое

Щабът му си потегли също

" Нещата се случиха много бързо. Преговорите протекоха в границите на едно денонощие. Искам да благодаря на управлението на Берое, че се е спряло на моето име. За мен е чест и огромна отговорност да управлявам клуб с традициите, които несъмнено ги има Берое Стара Загора. Клуб със сериозна маса последователи, които са най-важното нещо в нашата игра, тъй като каквото и да си приказваме, футболът се прави за хората. Клуб със сериозна материална база. Няколко съществени фактора, които са водещи за това един футболен план да бъде сполучлив. Надявам се и нашият престой тук да бъде подобен.

Екипът е явен. Помощник треньорите са трима - Иван Кочев - първи асистент треньор, Атанас Николов - кондиционен треньор, Тихомир Тодоров - треньор на вратарите.

Аз не съм по крайностите във футболната игра. Не мисля, че някъде има врагове на футболния терен. Нека не отиваме на крайностите. Нека разясняваме позитивните неща във футболната игра.

Запознат съм с футболистите на Берое. Имах опцията да следя всички дуели от началото на шампионата. Коментирали сме с управлението тъкмо къде мислим и там имаме единогласие, че на една позиция може да се реализиран по-добри разновидности. Няма да я разясня тъкмо коя е позицията.

Предимството на Берое е в опита и творчеството на тима. "

Нека се срещна детайлно с качествата на състезателите в подготвителния развой, тъй като единствено с гледането на дуелите мъчно могат да се създадат генерални заключения. Мисля, че тимът е квалифициран по добър метод. Колегите, които са били преди мен съм уверен са работили по най-хубавия метод. Няма тим, който да няма своите недостатъци. Това ще е нашата цел. Да се оправим оптимално бързо с тези недостатъци. Разбира се, желая да наблегнем на положителните страни.

Евентуално сме коментирали една позиция, на която да се подсилим. Славия е обичаен тим в нашия шампионат. През последните години играе водеща роля в този шампионат. Как ще подходи тимът, ще го разясняваме с футболистите в съблекалнята.

Получих гаранция, че от финансово естество всичко в клуба ще бъде наред. Търсим съперник за контрола за паузата в състезание. По принцип един от методите ми в моята работа постоянно е било да има състезатели от школата, които да създадат първите крачки в първия тим. Ще се срещна с младите играчи и в случай че има такива, които имат нужните умения да се включат в формалните срещи, ще им бъде даден късмет.
 Официално: Николай Киров е новият треньор на Берое
Официално: Николай Киров е новият треньор на Берое

Наставникът ще изведе тима за своята първа подготовка през днешния ден от 17:30 ч
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР