Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Томас Тухел даде пресконференция

...
Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Томас Тухел даде пресконференция
Коментари Харесай

Томас Тухел: Ситуацията е такава, че може да мислим единствено за следващия мач

Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Томас Тухел даде конференция преди утрешния четвъртфинал от шампионата за Купата на Германия, в който неговият отбор се изправя против Фрайбург.

Германският експерт, който дебютира отпред на своя нов отбор предходната събота с победа с 4:2 против Борусия Дортмунд в " Дер Класикер ", изясни, че сега " баварците " се намират в обстановка, която ги задължава да мислят само за идващия мач.

Тухел, който стартира този сезон отпред на Челси, само че бе уволнен още предишния септември добави, че всеки един от неговите футболисти би трябвало да се отплати за полученото доверие.

" Ситуацията е такава, че ни разрешава да мислим единствено за идващия мач. Ако изникне някаква обстановка, която да ни накара да променим нещо, то ще бъде само по наставление на медицинския екип ", стартира Томас Тухел.

" На който и да възложа доверието си, то би трябвало да се отплати. Утре би трябвало да видя допустимо най-хубавото показване. Победата е идеалната подготовка за идващия мач ", показа още някогашният ментор на Майнц 05, Борусия Дортмунд, ПСЖ и Челси.

Байерн Мюнхен посреща Фрайбург в четвъртфинален конфликт от шампионата за Купата на Германия в сряда вечер (4 април) от 21.45 часа българско време. " Баварците " преследват своя първи трофей в конкуренцията от 2020-а година насам, до момента в който Фрайбург се стреми към своя втори следващ край, откакто през предишния май те изгубиха разногласието за трофея с дузпи от състава на Република България Лайпциг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР