Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се възхищава

...
Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се възхищава
Коментари Харесай

Наставникът на Байерн: Няма как да надмина Гуардиола

Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се възхищава от достиженията и уменията на Джосеп Гуардиола. Освен това хърватският експерт почита Пеп и поради това, че преди три години му разреши да следи тренировките му отпред на баварците.

Тогава Гуардиола си говореше с мен и брат ми Роберт и научихме много. Беше ужасно прекарване. Не съм задоволително нахален, че да считам, че един ден мога да го надмина и да бъда по-успешен. Първо, би трябвало да се опитаме и да бъдем сполучливи. Дори и да успеем, ще би трябвало да реализираме в действителност доста, с цел да мога едва-едва да се доближа до Джосеп”, съобщи Ковач.

“Тогава просто се пробвах да изуча неговите способи, да открия паралели посред ни и по какъв начин бих могъл да стана по-добър”, добави треньорът на Байерн.

Teamwork makes the dream work.

Mit mächtig #MiaSanMia schuften unsere Jungs in Miami! #AudiFCBTour #VisitingFriends #FCBayern pic.twitter.com/zDUMnJ3r3u
— FC Bayern München (@FCBayern) July 28, 2018
Под управлението на сегашния управител на Манчестър Сити мюнхенци завоюваха без проблеми купата в Германия, само че по този начин и не съумяха да стигнат до финала в Шампионската лига.

Идната нощ от 02:05 часа Ковач се изправя против Гуардиола в контрола сред двата отбора в Маями.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР